پنج طرح راه و شهرسازی در استان مرکزی به بهره‌برداری می‌رسد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۶۱۴

پنج طرح راه و شهرسازی در استان مرکزی به بهره‌برداری می‌رسد

سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: پنج طرح عمرانی همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان به بهره‌برداری می‌رسد.
پنج طرح راه و شهرسازی در استان مرکزی به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا عزیزی سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: این طرح‌ها شامل احداث باند دوم جاده ساوه - تهران، تکمیل و احداث باند دوم دلیجان نراق، مجتمع اداری فرهنگی میلاجرد، ۷۶۸ واحد در طرح نهضت ملی مسکن شهید سلیمانی در اراک و یک هزار و ۷۲۸ واحد نهضت اقدام ملی در ساوه است.

وی بیان کرد: همچنین مجتمع اداری شهر میلاجرد در دهه مبارک فجر با اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریال افتتاح می‌شود.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: عملیات اجرایی این مجتمع اداری از سال ۱۴۰۲ در زمینی به مساحت ۲۰۰ متر مربع آغاز و دارای ۱۱۰ مترمربع زیربنا است.

عزیزی اضافه کرد: مجتمع دارای چهار اتاق و ۹۰ متر محوطه‌سازی و مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی است و فضا برای استقرار ۲ اداره در این مجتمع پیش‌بینی شده است.

وی درباره طرح‌های راهسازی در استان نیز گفت: در راستای تسهیل در رفت و آمد شهروندان، بهسازی و احداث چهار و نیم کیلومتر (جاده قدیم ساوه به تهران سه کیلومتر و باند دوم محور دلیجان به نراق به طول یک و نیم کیلومتر) در ایام الله دهه مبارک فجر مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی اعتبار هزینه شده در این ۲ طرح راهسازی را یک هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال عنوان کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار